Schrijfwerk

In alles wat ik schrijf zit iets van mijzelf en hoop ik Jezus dichtbij te brengen. Wil je meer van Jezus weten, lees dan vooral lekker door op deze site. Al is mijn beste advies God vooral uit te testen en een persoonlijke relatie op te bouwen. Ik probeer je immers met mijn toegankelijke stukjes de kant van het Evangelie op te sturen, want volgens mij draait het om de genade van Jezus.
Hier vind je dus woorden van geloof, maar ook blogs met levensvragen, verkeerde overtuigingen en fictieve verhalen. Ze zijn echter altijd met de boodschap, dat we God zo hard nodig hebben. Ook al schrijf ik met een knipoog, uitdagend en met wereldse gedachten. Neem aan, ik neem God buitengewoon serieus.

Serieus was ook mijn poging om een boek te schrijven over de wonderen van God in mensenlevens. Ik heb de kans gekregen en genomen om afgelopen jaren mensen te interviewen, relevante vragen te stellen en hun wonderlijke ervaringen te noteren. Wat ik hoorde, is dat ieder mens lijdt en lijden niet leuk is. Nu niet en nooit niet. Maar, wat ik vooral hoorde, was dat alleen God zover tot deze mensen doordrong dat Hij heeft weten te repareren wat stuk was. Hiermee was herstel mogelijk op lichamelijke, psychische, geestelijke, morele en sociale domeinen van het leven.
Op dit moment interview ik nog steeds en gebruik ik de verhalen op mijn site en voor mijn gemeente om te vertellen over de kracht van Jezus en Gods genezing. Zo gaan de levensverhalen op dit moment de wereld in. Hopelijk plant het zaadjes. God werkt op mysterieuze manieren in ieders leven. In ieder geval wel in de mijne. 

Wil je meer werk van mij lezen? Ik blog ook voor een Christelijke communitysite, http://www.dagelijksebroodkruimels.nl 
Daarnaast geeft uitgeverij Gideon een dagboek uit waar ik als schrijfster aan heb bijgedragen. Voorlopig schrijf ik dus nog lekker door en ervaar ik steeds opnieuw wat Gods mooie plan is met mij. Een ding moet ik daar wel bij zeggen: het is Zijn weg! Het is de beste weg en niet altijd zoals je het zelf voor ogen hebt. God haalt het beste in jou naar boven om in jouw wereld in te zetten.

Succes ermee!