Schrijfwerk

In alles wat ik schrijf zit iets van mijzelf en hoop ik God dichtbij te brengen. Hier vind je dus woorden van geloof, maar ook blogs met levensvragen, verkeerde overtuigingen en fictieve verhalen. Ze zijn echter altijd met de boodschap dat we gewoon mens zijn en God hard nodig hebben. Daarin moedig ik dan ook aan.

Wil je meer werk van mij lezen? Ik blog voor een christelijke communitysite, DagelijkseBroodkruimels. Daarnaast heb ik als schrijfster bijgedragen aan het Dagboek DBK uitgegeven door Royal Jongbloed. Dit Dagboek DBK  is tijdloos en een mooi cadeau, misschien wel voor jezelf. Het is ook te bestellen via Bol.com.

Mijn werk daagt uit, bevat menselijke beperkingen en is vaak met een knipoog. Neem echter wel van mij aan, dat ik mijn Schepper buitengewoon serieus neem. Net als het leven en mijn pogingen er iets van te maken.

Zo ben ik ook serieus begaan met andermans lijden. Ik wilde er zelfs een boek over schrijven. In alle gesprekken die ik met mensen voerde om hier wat meer over te begrijpen, merkte ik dat ieder mens lijdt en lijden niet leuk is. Nu niet en nooit niet. Wel kan God zover door dringen dat Hij weet te repareren wat stuk is en herstel mogelijk is op lichamelijke, psychische, geestelijke, morele en sociale domeinen van het leven.
Dat boek komt er vast nog eens, maar voor nu probeer ik hier een evangelisch geluid de wereld in te brengen en wellicht iets bij te dragen aan iemands herstel. Het draagt in ieder geval bij aan de mijne. Schrijven brengt mij dichter bij God en werkt helend. Ik schrijf niet, omdat ik het allemaal zo goed weet. Wel, omdat ik graag vertel hoe God op mysterieuze manieren kan werken. Wellicht zelfs door mijn pen heen.

Voorlopig schrijf ik dus nog lekker door en als het soms wat stiller is, dan trek ik mij terug. De indrukken van het leven breng ik dan bij een grote God om zo het plan des levens te kunnen volgen. Ik hoop en bid dat jij ook rust vindt bij God en het beste van jezelf in de wereld mag zetten.

Tot schrijfs!