mijn werk

In alles wat ik schrijf zit iets van mijzelf. Mijn werk is eerlijk, persoonlijk en vaak met een knipoog. Ik geniet ervan om teksten in opdracht te schrijven. Dat kan voor een christelijke communitysite zijn of een promotietekst voor een bedrijf. In de veelzijdigheid vind ik vreugde.

Hier vind je persoonlijke blogs over het leven, maar ook fictieve verhalen. Ook plaats ik af en toe een gedicht en een promotie-artikel. Ik probeer als schrijver dichtbij te komen en je leest op deze site woorden van geloof. Zo doe ik pogingen iets van het leven te maken.

Mocht je praktisch ergens een gat in jouw organisatie of communicatiestroom zien, ik zie een kans en spring graag bij in woord en daad. Ik ben in te huren als virtual of persoonlijk assistente en doe de dingen waar jij niet aan toe komt. Als creatief projecten-mens sta ik graag klaar voor anderen om mee te bouwen. Of het nu gaat om het ondersteunen van administratieve taken of tekstuele uitingen. Voor trainingsmateriaal, een artikel, kantoor- en redactiewerk of content voor een heldere website kan je bij mij terecht. Daarnaast heb ik als trainer/coach, sales-dame en gastvrouw een schat aan ervaring, dus de perfecte partner bij een klus. Een echte alleskunner, maar daar is dan weer geen diploma voor.

Wil je meer werk van mij lezen? Ik heb o.a. als schrijfster bijgedragen aan het Dagboek DBK uitgegeven door Royal Jongbloed. Dit christelijke Dagboek DBK  is tijdloos en een mooi cadeau, misschien wel voor jezelf. Het is ook te bestellen via Bol.com.

Kijk hier eens lekker rond, dan gebruik ik mijn tijd om weer leuke dingen te schrijven en te doen.

Veel leesplezier!

Linda Klinkenberg
06-50633217