mijn werk

In alles wat ik schrijf zit iets van mijzelf. Het is eerlijk, prikkelend en vaak met een knipoog. Ik geniet ervan om persoonlijke verhalen en teksten in opdracht te schrijven. Dat kan voor een christelijke communitysite zijn of een zakelijke promotietekst. In de veelzijdigheid vind ik vreugde.

Hier vind je vooral persoonlijke blogs over het leven en fictie. Ik probeer als schrijver dichtbij te komen en je herkent mijn woorden van geloof. Zo doe ik pogingen iets van het leven te maken.

Mocht je praktisch ergens een gat in jouw organisatie of communicatiestroom zien, ik zie een kans en spring graag bij in woord en daad. Zo ben ik in te huren als persoonlijk assistente en doe graag dingen waar jij niet aan toe komt. Als creatief projecten-mens sta ik graag klaar om mee te bouwen en ondersteun ik bij organisatorische taken en frontoffice werkzaamheden. Ik heb een schat aan ervaring, dus de perfecte partner en veelzijdige gastvrouw bij een klus. Noem mij een alleskunner, maar daar is dan weer geen diploma voor.

Wil je meer werk van mij lezen? Ik heb o.a. als schrijfster bijgedragen aan het Dagboek DBK uitgegeven door Royal Jongbloed. Dit christelijke Dagboek DBK  is tijdloos en een mooi cadeau, misschien wel voor jezelf. Het is ook te bestellen via Bol.com.

Kijk hier lekker rond, dan gebruik ik mijn tijd om weer leuke dingen te schrijven en te doen.

Veel leesplezier!

Linda Klinkenberg
06-50633217