mijn werk

In alles wat ik schrijf zit iets van mijzelf. Mijn werk onderzoekt, is persoonlijk en vaak met een knipoog. Ik geniet ervan om teksten in opdracht te schrijven. Dat kan voor een christelijke communitysite zijn of een promotietekst voor een bedrijf. In de veelzijdigheid vind ik vreugde.

Hier vind je persoonlijke blogs over het leven, maar ook fictieve verhalen. Ook plaats ik af en toe een gedicht en een promotie-artikel. Ik probeer als schrijver dichtbij te komen en met mijn blogs God dichtbij te brengen. Geloof zit in jezelf, de ander en bovenal in God. Op deze site dus woorden van geloof, want ik doe pogingen er iets van te maken.

Zo ben ik altijd onderweg en met iets nieuws bezig. Een creatief projecten-mens dat graag klaar staat voor anderen om mee te bouwen. Ik geloof dat God graag gaten in onze ziel repareert, maar mocht je praktisch ergens een gat in jouw organisatie of communicatiestroom zien, ik zie een kans en spring graag bij in woord en daad.

Zo ben ik in te huren als virtual of personal assistant en doe ik de dingen waar jij niet aan toe komt. Voor alle tekstuele uitingen, zoals: trainingsmateriaal, een artikel, kantoor- en redactiewerk of content voor een heldere website. Daarnaast heb ik als trainer/coach, sales-dame en gastvrouw een schat aan ervaring, dus de perfecte partner bij een klus.

Wil je meer werk van mij lezen? Ik heb o.a. als schrijfster bijgedragen aan het Dagboek DBK uitgegeven door Royal Jongbloed. Dit christelijke Dagboek DBK Β is tijdloos en een mooi cadeau, misschien wel voor jezelf. Het is ook te bestellen viaΒ Bol.com.

Kijk hier eens lekker rond, dan gebruik ik mijn tijd om weer leuke dingen te schrijven en te doen.

Veel leesplezier!

Linda Klinkenberg
06-50633217