Over Linda

Ik ben een zevenenveertig jarige schrijfster en naast een goed glas wijn deel ik graag wat verhalen, humor en liefde uit. Ja, ik ben een bezig bijtje wat het najagen van het goede betreft, maar zeker niet naïef. De wereld anno nu kan wel wat liefde en zelfreflectie gebruiken.

In alles wat ik doe stop ik aandacht. Zo ben ik als professioneel trainer & coach meer dan vijftien jaar actief geweest. Gelukkig ben ik, wanneer ik werk uit handen neem en mijn organisatie- en schrijftalent in zet tijdens ad-hoc klussen en projecten. Ik ben in te huren als tekstschrijver of personal assistent en coach. Waar anderen vastlopen, blijf ik kijken naar mogelijkheden en ben ik een vrouw van woord en daad.

Thuis noemen mijn mannen mij een goddelijk gekkie, want ik schuif niet onder stoelen of banken dat ik geloof en schrijf daar ook graag over. Ook betrek ik mijn ervaring als mens en de indrukken van het leven in mijn verhalen. Promotieartikelen of fictieve verhalen vind je hier ook. Zelfs gedichten! Stoppen met schrijven, lukt mij niet. Bijna dagelijks post ik wat op Instagram en ik vind het fijn om hersenspinsels, een quote uit een boek of de lessen van de zondagse preek te noteren. Het geeft mij zin en brengt vreugde. Met de inzichten die ik ooit van anderen heb geleerd en zelf heb ontdekt, probeer ik hier ook nog eens wat zinnigs te delen. Wat overigens best lastig blijkt.

Belangrijk is voor mij om het beste uit anderen en mijzelf te halen en niemand buiten te sluiten. Dat deed Jezus immers ook niet. Verder beschrijven anderen mijn persoonlijkheid als: creatief, ondernemend, sensitief, toegankelijk, een dromer, ‘out of the box denkend’ en resultaatgericht.

Staan voor goede waarden en principes blijft een uitdaging. Ook voor mij. Ga er niet van uit dat je weet wie ik ben, omdat je mijn weblog leest. De informatie die ik in mijn verhalen plaats zijn persoonlijk, maar zachtst gezegd onvolledig of rijker gemaakt. Net als in een film, laat ik de beeldvorming aan jou over. Heerlijk toch? Die keuzevrijheid en creativiteit die God ons heeft gegeven.

Ik nodig je uit eens een blog te lezen en heb je vragen? Voel je vrij om ze te stellen.

Veel leesplezier!

Linda
06-50633217