Over Linda

Ik ben een zevenenveertig jarige schrijfster en net als jij probeer ik wat van het leven te maken. Ondanks mijn dagelijkse gedoe, heb ik het leven lief en hou ik vol om het goede te doen. Als moeder en vrouw van, word ik hier dagelijks in uitgedaagd. Naast het schrijven, werk ik in de ouderenzorg en ben ik op mijn manier actief in de kerk. In mijn vrije tijd probeer ik te genieten. Ik deel naast wat humor en een goed glas wijn ook graag wat liefde uit. Ja, ik ben een bezig bijtje wat het najagen van de liefde betreft. En nee, ik ben geen softie en ook zeker niet naïef. Ik geloof in de liefde en de wereld anno nu kan wel wat liefde en goddelijke genezing gebruiken. Ook al kost dat veel moeite, God is bij mij waar ik ook ga.

Op deze site lees je blogs over mijn leven en fictieve korte verhalen, inclusief een goddelijk sausje. Zo deel ik inzichten van anderen en probeer ik zelf ook nog wat zinnigs te zeggen, wat overigens best lastig blijkt. Als gediplomeerd trainer en coach wil ik het beste uit iedereen halen en niemand buiten sluiten. Dat deed Jezus immers ook niet. Hij gaf niet steeds iemand anders de schuld en bleef staan voor goede waarden en principes. Dat is een hele uitdaging in deze wereld. Ook voor mij.
Ga er niet van uit dat je weet wie ik ben, omdat je mijn weblog leest. De informatie die ik in mijn verhalen plaats zijn persoonlijk, maar zachtst gezegd onvolledig of rijker gemaakt. Net als in een film, laat ik de beeldvorming aan jou over. Ik raad je aan niet alles persoonlijk te maken, maar gewoon eens te overwegen.

Ik ben erachter gekomen dat wij als mens naar overeenkomsten zoeken, dus mocht je wat Goddelijke steun of zingeving zoeken of gewoon een leuk verhaal willen lezen, wees welkom! O ja, en ik pretendeer bij deze geen evangeliserende Jezus-kenner te zijn, maar fan ben ik zeker. Ik deel daarom graag over mijn geloof in hem. Al klinkt daar meteen een beetje paniek bij door. Want, o jee wat kan ik nog veel leren van zijn genade en wat weet ik nog weinig.
Laat ik het klein houden en vooral hoop en woorden van geloof mee geven. Er is toch niks mooiers dan andermans ziel verzachten? Ok… misschien toch wel. Winnen.

Veel leesplezier!