Over Linda

Ik ben een half eeuw oud en heb genoeg verhalen om te delen. Dit doe ik graag met wat humor en liefde.  Ja, ik ben een bezig bijtje wat het najagen van het goede betreft, maar zeker niet naïef. De wereld anno nu kan wel wat liefde en zelfreflectie gebruiken.

Alleskunner

In alles wat ik doe, stop ik aandacht. Noem mij een alleskunner, maar daar is dan weer geen diploma voor. Ik ben gericht op ontwikkeling en graag met wat nieuws bezig. Zo ben ik als meditatieleraar en professioneel trainer & coach actief geweest, stroomt de sales door mijn bloed en heb ik een zijsprong in de zorg gemaakt. De laatste jaren was ik een echte regeltante. Gelukkig ben ik vooral, wanneer ik creatief bezig ben en samen doelen realiseer met mijn organisatie- en communicatietalent. Ik hou mijn ogen graag open voor wat God op mijn pad legt. 

Schrijver

Je leest hier mijn persoonlijke indrukken van het leven terug. Waarbij ik niet onder stoelen of banken steek dat ik geloof. Fictieve verhalen en promotieteksten vind je hier ook. Zelfs gedichten!
Stoppen met schrijven, lukt mij niet. Het geeft mij zin en brengt vreugde. Al publiceer ik hier niet alles wat ik schrijf. Mijn huis ligt vol met aantekeningenboekjes en gedachtenspinsels. Met de inzichten die ik ooit van anderen heb geleerd en zelf heb ontdekt, probeer ik hier ook nog eens wat zinnigs te delen. Wat overigens best lastig blijkt, want staan voor goede waarden en principes blijft een uitdaging.

Vrijheid

Ga er niet van uit dat je weet wie ik ben, omdat je mijn weblog leest. De informatie die ik in mijn verhalen plaats zijn persoonlijk, maar zachtst gezegd onvolledig of rijker gemaakt. Net als in een film, laat ik de beeldvorming aan jou over. Heerlijk toch? Die keuzevrijheid en creativiteit die God ons heeft gegeven. Persoonlijk hou ik van die vrijheid. Dat helpt mij nieuwe dingen ontdekken, ook in tweede helft. Mocht je  tekstuele hulp bij jouw eigen ontwikkelingen zoeken, dan draag ik graag bij in jouw proces.  

Verder nodig ik je vooral uit wat blogs te lezen en heb je persoonlijke vragen? Voel je vrij om ze te stellen onder mijn blogs of in de app.

Veel leesplezier!

Linda
06-50633217