Over Linda

Ik ben een negenenveertig jarige schrijfster en naast een goed glas wijn deel ik graag wat verhalen, humor en liefde uit. Ja, ik ben een bezig bijtje wat het najagen van het goede betreft, maar zeker niet naïef. De wereld anno nu kan wel wat liefde en zelfreflectie gebruiken.

Alleskunner

In alles wat ik doe, stop ik aandacht. Ik ben een zorgzame alleskunner, gericht op ontwikkeling en daarom graag met wat nieuws bezig. Zo ben ik als meditatieleraar en professioneel trainer & coach actief geweest, stroomt de sales door mijn bloed en heb ik een zijsprong in de zorg gemaakt. Gelukkig ben ik vooral, wanneer ik creatief bezig ben en de behoefte van de ander vervul met mijn organisatie- en communicatietalent. Hier maken mijn mannen thuis dan ook graag gebruik van. Verder beschrijven vrienden mij als: humoristisch, betrouwbaar, ondernemend, sensitief, toegankelijk en resultaatgericht.

Schrijver

Je leest hier mijn persoonlijke indrukken van het leven terug. Waarbij ik niet onder stoelen of banken steek dat ik geloof. Fictieve verhalen en promotieartikelen vind je hier ook. Zelfs gedichten!
Stoppen met schrijven, lukt mij niet. Het geeft mij zin en brengt vreugde. Met de inzichten die ik ooit van anderen heb geleerd en heb ontdekt, probeer ik hier ook nog eens wat zinnigs te delen. Wat overigens best lastig blijkt, want staan voor goede waarden en principes blijft een uitdaging. Ook voor mij.

Vrijheid

Ga er niet van uit dat je weet wie ik ben, omdat je mijn weblog leest. De informatie die ik in mijn verhalen plaats zijn persoonlijk, maar zachtst gezegd onvolledig of rijker gemaakt. Net als in een film, laat ik de beeldvorming aan jou over. Heerlijk toch? Die keuzevrijheid en creativiteit die God ons heeft gegeven. Persoonlijk hou ik van die vrijheid. Dat helpt mij ontdekken. Als zelfstandiger kan je mij dus ook zo inhuren. Op de momenten waarbij je vooruit wilt en ondersteuning zoekt, kan ik als tekstschrijver, personal assistent en coach een bijdrage leveren in dat proces. 

Ik nodig je uit eens een blog te lezen en heb je persoonlijke vragen? Voel je vrij om ze te stellen.

Veel leesplezier!

Linda
06-50633217