Over Linda

Ik ben een zesenveertig jarige schrijfster en net als jij probeer ik wat van het leven te maken. Ondanks mijn dagelijkse gedoe, heb ik het leven lief en hou ik vol om het goede te doen. Als moeder en vrouw van, word ik hier dagelijks in uitgedaagd. Naast het schrijven, werk ik in de ouderenzorg en ben ik op mijn manier actief in de kerk als tekstschrijver. In mijn vrije tijd probeer ik te genieten. Ik deel naast wat humor en een goed glas wijn ook graag wat liefde uit. Ja, ik ben een bezig bijtje wat het najagen van de liefde betreft. En nee, ik ben geen softie en ook zeker niet naΓ―ef. Ik geloof in de liefde en de wereld anno nu kan wel wat liefde en goddelijke genezing gebruiken.

Voor nu vind je op deze site blogs over mijn leven en fictieve korte verhalen, inclusief een goddelijk sausje. Zo deel ik inzichten van anderen en probeer ik zelf ook nog wat zinnigs te zeggen, wat overigens best lastig blijkt. Als gediplomeerd trainer en coach wil ik het beste uit iedereen halen en doe ik mijn best niet betweterig te zijn. Ook dat mislukt weleens. De kunst is niemand buiten te sluiten, dat deed Jezus immers ook niet. Maar, wel te blijven staan voor goede waarden en principes. Ga er niet van uit dat je weet wie ik ben, omdat je mijn weblog leest. De informatie die ik in mijn verhalen plaats zijn persoonlijk, maar zachtst gezegd onvolledig of rijker gemaakt. Net als in een film, laat ik de beeldvorming aan jou over. Ik raad je aan niet alles persoonlijk te maken, maar wel te overwegen.

Ik ben erachter gekomen dat wij als mens naar overeenkomsten zoeken, dus mocht je wat Goddelijke zingeving willen en aan opbouwend zelf- en levensonderzoek doen, dan nodig ik je uit om op deze site eens verder te lezen. O ja, en ik pretendeer bij deze geen evangeliserende Jezus-kenner te zijn, maar een Jezus-fan ben ik zeker! Ik kopieer hem dan ook graag en vertel je er graag meer over, al klinkt daar meteen een beetje paniek bij door. Want, o jee wat kan ik nog veel leren van zijn genade en wat weet ik nog weinig.
Laat ik beginnen om jou blij te maken en als lezer hoop en woorden van geloof mee te geven. Er is toch niks mooiers dan andermans ziel verzachten? Ok… misschien toch wel. Winnen.

Veel leesplezier!