Schrijfwerk

In alles wat ik schrijf zit iets van mijzelf en hoop ik Jezus dichtbij te brengen. Wil je meer van Jezus weten, lees dan vooral lekker door op deze site. Al is mijn beste advies God vooral uit te testen en een persoonlijke relatie op te bouwen. Ik probeer je immers met mijn toegankelijke stukjes de kant van het Evangelie op te sturen, want volgens mij draait het om de genade van Jezus.
Hier vind je dus woorden van geloof, maar ook blogs met levensvragen, verkeerde overtuigingen en fictieve verhalen. Ze zijn echter altijd met de boodschap, dat we God zo hard nodig hebben. Ook al schrijf ik met een knipoog, uitdagend en met wereldse gedachten. Neem aan, ik neem God buitengewoon serieus.

Serieus was ook mijn poging om een boek te schrijven over de wonderen van God in mensenlevens. Ik heb de kans gekregen en genomen om afgelopen jaren mensen te interviewen, relevante vragen te stellen en hun wonderlijke ervaringen te noteren. Wat ik hoorde, is dat ieder mens lijdt en lijden niet leuk is. Nu niet en nooit niet. Maar, wat ik vooral hoorde, was dat alleen God zover tot deze mensen doordrong dat Hij heeft weten te repareren wat stuk was. Hiermee was herstel mogelijk op lichamelijke, psychische, geestelijke, morele en sociale domeinen van het leven. Op dit moment interview ik nog steeds en gebruik ik de verhalen om als tekstschrijver voor mijn plaatselijke gemeente te vertellen over de kracht van Jezus en Gods genezing. Het boek is dus niet uitgegeven. Noem het “geen geslaagd project”. De jaren van inzet waren voor mij echter wel een geslaagd project. Het bracht mij dichter bij God en mijn geloof groeide. Het gaf mij nieuwe inzichten, maar vooral bracht ik door het schrijven anderen bij Jezus thuis. 
Bijzonder vind ik dan ook, dat een deel van de teksten voor dat boek nu gebruikt worden voor een ander boek. God werkt op mysterieuze manieren. Zo blog ik namelijk ook voor een Christelijke communitysite, http://www.dagelijksebroodkruimels.nl
Uitgeverij Gideon geeft binnenkort een DBK Dagboek uit, waar ik als mede schrijfster voor gevraagd ben. Joepie! Jezus dichtbij brengen in het dagelijkse leven met mijn korte verhalen. Natuurlijk wil ik dat! En zo is mijn investering niet voor niets geweest. God heeft een plan met je en je geluk voor ogen. Zo ook met mij. Nooit is een investering voor niets en als je het voor God en het goede doet, vindt het zijn weg wel. Wees wel voorbereid. Het is Zijn weg, de beste weg. En, niet altijd zoals je het zelf voor ogen hebt. Ik hou je op de hoogte van onze weg.