Over God en genezing

 

God verdient meer dan vijfhonderdvijftig woorden, toch hou ik het hierbij. Als je verdieping wilt over God en genezing dan is het enige advies, probeer God uit en bouw die persoonlijke relatie op. Ok, nog eentje: koop eens mijn boek!
Over God en genezing is een zelfhulpboek. Een zelfhulpboek, waarbij je leert hoe je de regie aan God kan overgeven. Het wachten is op het goede nieuws van een Christelijke uitgever en anders wordt het in eigen beheer uitgegeven.
Allereerst ben ik begonnen met het schrijven over God en genezing, omdat ik in de genade van God en Jezus geloof. Vanuit die context schrijf ik ook. Ik steek dus ook niet onder stoelen of banken dat mijn lichaam is genezen en mijn denken, eigenwaarde en social skills een positieve boost hebben gekregen sinds ik God de regie geef in mijn leven. Zie hier! Mijn talenten en kwaliteiten worden zichtbaar en benut.
Door nieuwsgierigheid en onderzoek naar gebedsgenezing heb ik de gelegenheid gekregen om mijn kennis te vergroten en mensen te interviewen. Mensen zoals jij en ik, die de wonderen van God in hun leven hebben ervaren. Ik heb de kans gekregen en genomen om relevante vragen aan hun te stellen en de wonderlijke ervaringen te delen. Het zijn altijd ervaringen geschreven vanuit de persoon die genezing ervaart. En, je kan erover discussiëren en kritisch naar kijken. Wegwuiven mag ook. Toch hoop ik dat je kan geloven dat God zover is doorgedrongen dat Hij heeft weten te repareren wat stuk is. Ik heb het persoonlijk ook gezien en ervaren, dus ik geloof het. Of het gelukt is om een goed boek over God en Zijn genezing te schrijven, is aan jou. Voor mij is het een geslaagd project. Mensen de goede richting op sturen, is per definitie een geslaagd project.
In alles wat ik op deze site schrijf zit wel iets van mijzelf. Ik probeer zo persoonlijk, oprecht en toegankelijk mogelijk te bloggen. Sommige korte verhalen die ik plaats zijn fictief, maar altijd met een boodschap. Ze zijn met een knipoog, uitdagend en met wereldse gedachten. Maar neem van mij aan, ik neem God buitengewoon serieus.
Serieus is dan ook mijn debuut, over God en genezing. Het boek bevat geen grappen, maar een verzameling aan antwoorden op vragen als: wie ben ik? hoe stop ik mijn negatieve denken? wat kan God doen in een mensenleven? hoe helpt Jezus bij genezing? straft God? geneest God iedereen en ook mij? wat staat mij in de weg? en hoe kom ik van mijn verslaving of pijn af?
Ieder mens lijdt en lijden is niet leuk. Nu niet en nooit niet. En toch willen alle mensen in mijn boek laten zien dat herstel mogelijk is. Op zowel jouw lichamelijke, psychische, geestelijke, morele en sociale domeinen van het leven.
Het is nog even wachten voordat mijn boek verschijnt. Ik heb mijn manuscript naar meerdere uitgevers gestuurd.
Ben je ongeduldig? Mooi! Geef je bestelling door via het contactformulier en je bent zeker van de eerste uitgave. In de voorverkoop krijg je het boek met een persoonlijke boodschap toegestuurd.
Wil je jouw wonderen en belevingen met mij delen, stuur mij jouw verhaal via het contactformulier. Wie weet komt er een deel twee van mijn boek. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.